#masutyypinäiti | Ani

#masutyypinäiti | Ani

Masutyypin brändilähettiläät kantavat nimeä #masutyypinäiti ja tässä on Anin tarina. 

***

"Moikka! Mä oon Ani, 27-vuotias esikoista odottava yrittäjä Helsingistä. Mun perheeseen kuuluu puoliso, pieni koira nimeltään Fia sekä tällä hetkellä kovasti kylkiin potkiva masutyyppi. :)
 
Matka masutyypin äidiksi on ollut pitkä ja kivinen, mutta nyt tuntuu uskomattoman ihanalta tietää, että viimeistään ensi viikolla saamme meidän pienen rakkaan syliin. 
Masutyyppi sai alkunsa lapsettomuushoidoilla, joissa kävimme noin parin vuoden ajan. Olen myös kokenut vuosi sitten varhaisen keskenmenon, eli tähän raskauteen on alusta asti kuulunut pelko ja huoli siitä, meneekö kaikki varmasti hyvin ja saammeko vauvan syliin asti. 

Alussa huoli oli valtava, mutta rakenneultran jälkeen pelko alkoi pikkuhiljaa hälvetä ja aloin nauttia odotusajasta täysin rinnoin. Saimme tietää, että meille syntyy pieni poika ja tunneside vauvaan vain vahvistui.

Myöhemmin, kun loppuraskaus läheni ja tajusin, että tämä masutyyppi pitää oikeasti joku päivä synnyttää, tajusin pelkääväni synnytystä. Onneksi pelkoon saa apua ja kun uskalsin mainita asiasta neuvolassa pääsin synnytyspelkoisille tarkoitettuun Nyytti-ryhmään sekä juttelemaan neuvolapsykologin kanssa. Tällä hetkellä en enää pelkää synnytystä, vaan odotan sitä innolla. Tietysti uusi, tuntematon ja elämää mullistava tapahtuma jännittää, mutta fiilis on oikein hyvä.
 
Nyt lasketusta ajasta on jo viisi päivää enkä malta odottaa synnytystä ja sitä tunnetta, kun saa pienen käärön syliin. Aika matelee ja päivät tuntuvat viikoilta tässä loppuvaiheessa. Samalla on ihanaa nauttia viimeisistä raskauspäivistä tietäen, että hetkenä minä hyvänsä musta tulee äiti."

Anin elämää ja raskautta voit seurata:
Instagram @anifrei
 
Oletko sinä seuraava #masutyypinäiti? Lue lisää täältä.

 

Takaisin blogiin