#masutyypinäiti | Britta

#masutyypinäiti | Britta

Masutyypin brändilähettiläät kantavat nimeä #masutyypinäiti ja tässä on Brittan tarina. 

***

"Hei, olen Britta 25 vuotias Hyvinkääläinen ja odotamme puolisoni kanssa toista vauvaamme saapuvaksi alku kesästä. Perheeseemme kuuluu kolme vuotias neiti ja kesällä hän saa kaveriksi pikkuveljen. 

Tällä hetkellä työskentelen ohjaajana kehitysvammaisten tuetussa asumisessa ja samalla teen opinnäytetyötä, sekä viimeisiä opintoja. Minun olisi tarkoitus valmistua sosionomiksi samoihin aikoihin, vauvamme syntymän kanssa. Jännitetään myös hurjasti saanko opinnot kasaan ennen, kuin vauva tulee. 

Viime raskaus meni todella hyvin ja siksi olen ollut rauhallisin mielin myös tämän raskauden kanssa. Itselläni on 1 tyypin diabetes, joka tuo omat juttunsa raskauteen ja synnytykseen. Siksi raskautta seurataan hyvin tiheästi ja saan juosta labrassa joka toinen viikko. Olemme myös tietoisia siitä, että raskaus ei tule kestämään 40 viikolle asti vaan se puretaan aikaisemmin. Usein diabeetikot synnyttävät viikoilla 36-38 ja tämän takia myös me odotamme vauvamme saapuvan etuajassa.

Isosisko syntyi viikolla 38+2, painaen 4404g ja siksi tämänkin kaverin paino on ainoa asia mistä olen huolissani.

Nyt aion kuitenkin kevään ajan keskittyä saamaan kodistamme valmiin vauvan tuloa varten ja samalla yritän saada opinnot kasaan. Tässä on menossa siis paljon juttuja samaan aikaan, mutta perheemme on aina osannut elää kiireisessä menossa mukana. Odotamme kesää hurjasti ja sitä että pieni poika saapuu sulattamaan meidän sydämmet. 💙"

 

Brittan elämää ja raskautta voit seurata:
Instagram @brittaanita
Oletko sinä seuraava #masutyypinäiti? Lue lisää täältä.
Takaisin blogiin