#masutyypinäiti | Elli

#masutyypinäiti | Elli

Masutyypin brändilähettiläät kantavat nimeä #masutyypinäiti ja tässä on Ellin tarina. 

***

"Minä hymyilen ja sädehdin nyt, koska olen onnellisesti jälleen raskaana. Kaikki odotukset eivät ole pilvenreuniksilla koristeltua hymyä uudesta tulokkaasta. Jotkut niistä päättyvät suruun ja sitä kautta uudessa raskaudessa menettämisen pelkoon.

Tein elämäni ensimmäisen positiivisen raskaustestin Tammikuussa 2021. Raskauduin lähes heti kun aloimme yrittää. Tunsin huonoa omaatuntoa jopa siitä, kun meitä onnisti niin nopeasti. Kuitenkin jo helmikuussa tämä onni otettiin meiltä pois. Keskeytynyt keskenmeno raskausviikolla 8. Olimme murtuneita ja aloimme tehdä surutyötä.

Ennen kuin huomasimmekaan, olimme raskaana uudestaan maaliskuussa. Hämmennys ja onni olivat läsnä. Uutta raskautta alkoi vahvasti varjostaa pelko. Pelko siitä, saammeko pitää tämän lapsen.

Vertaistuki on ollut uskomattoman tärkeää. Niin keskenmenosta selviytymiseen, kuin uuden raskauden pelkojen käsittelemiseen. En voi korostaa liikaa puhumista. Jollain tavalla menetys sitoi minua ja puolisoani lujempaa yhteen.

Se antoi meille ajatusta siitä, että selviämme yhdessä mistä vain. Sain kokemuksestani myös rohkeuden perustaa instagramblogin @suurinunelma.

Useamman varhaisultran jälkeen, aloin vihdoin uskoa tähän raskauteen. Joka kerta pienen sykkeen nähdessä, itkin onnen kyyneleitä. Kotidopplerilla löysin vauvan sykkeen viikoilla 11+. Mieheni osti äitienpäivälahjaksi Masutyyppi -kirjan. Vihdoin uskalsin alkaa täyttämään sitä. Ja rohkenen varovaisesti sanoa ääneen, että ehkä meitä on marraskuussa kolme ❤️"

 

Ellin elämää ja raskautta voit seurata:
Instagram @suurinunelma

  

Oletko sinä seuraava #masutyypinäiti? Lue lisää täältä.

Takaisin blogiin