#masutyypinäiti | Krista

#masutyypinäiti | Krista

Masutyypin brändilähettiläät kantavat nimeä #masutyypinäiti ja tässä on Kristan tarina. 

***

"Hei! Olen Krista, 23 vuotias Uudestakaupungista. Ammatiltani olen lähihoitaja. Meidän perheeseen kuuluu mies, joka on kotoisin eri paikkakunnalta ja muuttanut tänne työn perässä. Esikoinen joka täyttää elokuussa 3v, sekä yksi kissa! Tulevan vauvan laskettuaika on elokuun alussa, joten lapsille tulee noin 3 vuotta ikäeroa. 

Tuleva isoveli odottaa innolla vauvaa ja kertookin joka päivä mitä näyttää vauvalle ja millä hänen leluistaan vauva saa leikkiä. Olemme keränneet esikoisen vauva leluja ja kirjoja talteen yhdessä, joten hän on myös saanut valita vauvalle itse leluja. 

Raskaus on nyt rv 16, eikä tämäkään raskaus ole ollut helpoimmasta päästä niin kun ei esikoisen raskaus myöskään ollut. Liitoskipuja esikoisesta tuli vasta reilusti yli puolivälin, mutta tässä raskaudessa niistä on joutunut jo jokusen ajan kärsimään enemmän ja vähemmän. Harjoitussupistuksia tuli myös esikoisen raskaudessa, tosin loppuvaiheessa ja tästä on jo nyt tullut muutama kipeäkin supistu joka on vaatinut pienen istuma tauon. Onneksi ei kuitenkaan sen enempää! 

Molempien raskautta on varjostanut tajuton pahoinvointi, esikoisesta se kesti plussasta synnärille niin kuin myös oksentelukin. Vielä en ole oksentanut, joinain päivinä se ei kuitenkaan kaukana ole ollut.

Anemia todettiin myös tässä raskaudessa, esikoisen aikaan kävin jopa rautainfuusiossa kaksi kuukautta ennen laskettua. Nyt on onneksi vielä toistaiseksi riittänyt apteekista saadut rautatabletit ja mama monivitamiini, toivotaan ettei enempää tarvitsekaan! Väsymys on tämän takia myös ollut tosi kovaa. 

Kohta toivottavasti ei ehdi ihan joka kolotusta miettimään, koska ostettiin miehen kanssa talo jossa aloitetaan remontointi ja muutto helmi-maaliskuun vaihteessa!"

 

Tarinoita muutosta, remontista, raskaudesta, lapsi-ja vauva-arjesta voit seurata:
Instagram @krista_sofia
Oletko sinä seuraava #masutyypinäiti? Lue lisää täältä.
Takaisin blogiin