#masutyypinäiti | Marjo

#masutyypinäiti | Marjo

Masutyypin brändilähettiläät kantavat nimeä #masutyypinäiti ja tässä on Marjon tarina. 

***

"Moikka, olen Marjo. 38 vuotias äiti, luonto-ohjaaja ja lasten iltapäivätoiminnan ohjaaja Vaasasta. Alunperin olen Etelä-Suomesta Auran kunnasta, jossa toimin oman ponitallin ohjaksissa yrittäjänä ja samaan aikaan lätkämutsina esikoiselle.

Minulla on neljä tytärtä edellisestä avioliitosta. Tytöt ovat syntyneet 2003, 2010, 2013 ja 2014. Matkan varrelle on mahtunut myös keskenmenoja, mutta tällä hetkellä päällimmäisenä on mielessä iso kiitollisuus kaikista lapsista. Sairastuin 2014 burn outtiin ja sen myötä vaivakseni jäivät rytmihäiriöt, lisälyönnit ja tiheälyöntisyys eli ikävät sydän jutut kulkevat mukanani aina. Olen myös erityislapsen äiti: dyspraksia tytön kanssa on käyty läpi terapia rallit.

Eron tultua 2018 etsin aikani "paikkaani" ja opiskelujen kautta törmättiin Paraisilla nykyisen mieheni kanssa. Muutimme yhdessä tänne Pohjanmaalle 2019 kesällä. Vanhin tyttäreni jäi asumaan isänsä kanssa etelään. Meille syntyi 5/2020 yhteinen poika ja nyt odotamme toista yhteistä lastamme syntyväksi 11/2021.

Mieheni puhuu kotikielinään Suomen lisäksi ruotsia ja espanjaa. Muuten häärätään kaikkea ulkoilusta kalastukseen, ratsastukseen ja retkeilyyn. Me ollaan suurperhe, ei pidetä mitään itsestäänselvyytenä ja mennää aina ja kaikessa perhe ensin mentaliteetilla. Kirjoittelin muuten joskus vuosia sitten Kaksplussalle blogia Landemutsi -nimikkeellä, mutta nyt pidän vain instatiliä lakeudenkutsu_"

Marjon elämää ja raskautta voit seurata:
Instagram @lakeudenkutsu_
 
Oletko sinä seuraava #masutyypinäiti? Lue lisää täältä.

 

Takaisin blogiin