#masutyypinäiti  |  Wilma

#masutyypinäiti | Wilma

Masutyypin brändilähettiläät kantavat nimeä #masutyypinäiti ja tässä on heistä ensimmäinen eli Wilma.

***

" Olen Wilma 17 vuotta ja odotan esikoistani 6. kuulla. Asun puolisoni kanssa Kirkkonummella. Meidän pikku perheeseemme kuuluu kaksi kissaa ja tulevana kesänä meille syntyy pieni tytär.

Laskettu aikani on 24.7.2021. Kolmas eli viimeinen kolmannes on juuri vaihtumassa eli raskauteni alkaa pikkuhiljaa olla loppu puolella. Tässä vaiheessa vaatteet alkavat tuntua pieniltä ja harjoitus supistukset ovat olleet jo hetken läsnä. Suvussani on ollut paljon ennenaikaisia synnytyksiä ja nyt vain toivomme, että pikkuneitimme malttaisi odottaa laskettuun aikaan asti.

Olen aina tiennyt haluavani lapsia ja haaveillut saavani lapsia nuorena. Suurin syy tähän päätökseen on se miten näen elämän. En näe tärkeimpänä elämässä uraa, opiskeluja, rahaa tai töitä, niinkun useat näkevät. Haluan elää omannäköistä elämää joka päivä, en vain 30 vuoden päästä. 

Tiesin heti olevani raskaana. Kuulin myös ystäviltä ja työkavereilta, että he aavistivat saman. Kun sitten näin testissä plussan, en epäillyt hetkeäkään. Raskaus on ollut elämässäni iso käännekohta hyvään suuntaan. Ei uskoisi miten paljon ihminen voi kasvaa raskauden aikana. Ja etenkin nuoren äidin kohdalla, kun kyse on osittain myös lapsesta äidiksi kasvamisesta.

Raskauteni on ollut henkisesti hyvin raskas. Sairastan Kakkostyypin bipolaarista mielialahäiriötä. Se vaikuttaa merkittävästi minun ja läheisteni elämään, mutta tiedän, että olen parhaissa mahdollisissa käsissä ja saan kaiken tarvittavan avun. Tällä hetkellä mielialani on hyvin vakaa, ja raskaus onkin vaikuttanut siihen vain ja ainoastaan positiivisesti. 

Monet ovat sanoneet ettei minusta ole äidiksi ikäni tai mielialahäiriöni takia. Jopa neuvolassa olen kuullut moittimista siitä kun olen niin nuori että raskauden on oltava vahinko. Tärkeintä on tietää itse olevansa valmis äidiksi."

 

Wilman elämää ja raskautta voit seurata:

Instagram @wilmakaarnajarvi
Youtube: wilma kaarnajärvi
Tiktok: wilmakaarnajarvi
Snapchat: wilmaemilia3

 

Oletko sinä seuraava #masutyypinäiti? Lue lisää täältä.

Takaisin blogiin