0

Ostoskorisi on tyhjä

Unelmista todeksi

 

"Kaikki alkoi yhden naisen unelmasta ja ideasta tehdä maailman paras lahja odottavalle äidille. Ystäväni Päivi odotti silloin esikoistaan ja en keksinyt mitä voisin viedä hänelle lahjaksi. Mietin, että pitäisi tehdä sellainen päiväkirja hänelle. Sellainen missä olisi päiväämätön kalenteri, minkä avulla hän voisi seurata raskauden etenemistä ja samalla mihin hän voisi merkitä tärkeitä asioita matkan varrelta niin, että hän muistaisi ne vielä vuosien jälkeenkin.

Minulla oli idea, mutta ei vielä silloin osaamista tehdä itse visuaalista ilmettä kokonaiselle kirjalle. Niimpä vein Päiville lahjaksi idean ja esitin samalla pyynnön, että tehdäänkö yhdessä sellainen kirja. Niin syntyi Moikka Masutyyppi - ensimmäinen raskausajan kalenteri vuonna 2010. Se oli minun idea ja Päivin visuaalinen taideteos odottavan äidin kalenterista. Kymmenen vuotta myöhemmin halusin uudistaa kirjan ja tein modernin ja pelkistetyn version alkuperäisestä Masutyypistä. 
 
Masutyyppi kirjoja on saatavilla kaksi painosta. Molemmat omanlaisia, erilaisia ja ihania. Raskaus on aina ainutlaatuinen - onnekkaille onnellinen, toisille jotain ihan muuta. Jokatapauksessa raskaus on aina muistamisen arvoinen ja siihen Masutyyppi -kirjat antavat täydellisen ratkaisun."

Sydämin
Krista