Toimitusehdot

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

1. Yleistä verkkokaupasta
masutyyppi.fi verkkokaupan tuotteita myy Lilla G Oy (3128189-6). Lilla G Oy noudattaa kuluttajansuojalain 6. luvun etäkauppalakia. Näitä sopimusehtoja sovelletaan Lilla G Oy:n ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

2. Tilaaminen
Tuotteet tilataan pääsääntöisesti osoitteesta www.masutyyppi.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä yhteenveto tilatuista tuotteista. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

3. Tilausvahvistus
Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet tilauksen hinnan, toimituskulut sekä yhteenvedon tilatuista tuotteista. Jos et saa tilausvahvistusta lyhyen ajan kuluessa tilauksesi tekemisestä, ota yhteyttä asiakaspalveluun osoitteessa info@masutyyppi.fi

4. Maksutavat
Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Voit maksaa verkkokaupassa seuraavilla maksutavoilla:

Paytrail
Paytrail on suomalainen maksulaitos ja osa Nets-perhettä. Nets on Pohjoismaiden johtava maksuratkaisujen, tietopalvelujen ja digitaalisten turvaratkaisujen tarjoaja.

Stripe
Stripe on maksunvälityspalvelu, joka toimii kaikilla voimassaolevilla Visa- tai Mastercard-korteilla.

Klarna Maksa myöhemmin
Klarnan maksa myöhemmin -palvelu antaa asiakkaille mahdollisuuden kokeilla, koskea ja vertailla tuotteita kotona ja maksaa vain heidän pitämistään tuotteista.

Tutustu eri maksutapoihin ja löydä itsellesi parhaiten sopiva. Kaikki maksuihin liittyvät toiminnot käyttävät suojattua SSL-yhteyttä 

5. Toimitusaika
Tilaustemme toimitusaika on pääasiallisesti 2-7 arkipäivää ellei tuotteessa toisin mainita. Pidätämme oikeuden jälkitoimituksiin.

6. Toimitustapa ja toimituskulut
Tuotteet toimitetaan Postin välityksellä kirjeenä suoraan tilausosoitteeseen. Tuotteen toimituskulut Suomessa on 6,90€ per kirja. 

7. Vaihto- ja palautusehdot
Myyntikelpoisella ja käyttämättömällä tuotteella on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus, jolloin asiakas vastaa palautuskuluista. 

Asiakaspalautuksen osoite:

ASIAKASPALAUTUS
Lilla G Oy
Letikonkuja 8 D 8
02920 ESPOO

8. Ongelmatilanteet ja asiakaspalaute
Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Asiakaspalautteen, tiedustelut ja yhteydenotot voit lähettää osoitteeseen info@masutyyppi.fi tai Ota yhteyttä sivulta löytyvän lomakkeen kautta. 

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Lilla G Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.